Megújult a hidrogén töltőállomások térképe

2020.05.26. 09:05 // @Gábor // 0 hozzászólás

Ma egy újabb kis mérföldkövet hagyunk magunk mögött. A töltőállomások térképe egy kicsit jobb, egy kicsit szebb lett. A korábbi egyszerű nézet helyett a töltőállomásokat a rendelkezésre álló információk alapján színek, ikonok különböztetik meg egymástól. Az ikonra kattintva részletes információk jelennek meg az elérhetőségről, nyitva tartásról, valamint a töltők fajtájáról. Sajnos itthon még nincs hidrogén-töltőállomás, ebből kifolyólag használatban lévő hidrogénautó sem, de azért megtalálhatók a Waze és Google Maps linkjei is a gyorsabb navigációhoz. Ki tudja, hátha valaki Ausztriában vagy Németországban járva úgy dönt, szívesen megnézne egy már üzemelő hidrogén-töltőállomást. És akkor néhány szó a módosításokról:

Ikonok

A térkép alapértelmezett ikonjait informatív színekkel és ikonnal ellátott markerre cseréltük. Egyelőre háromféle ikon segít megkülönböztetni az egyes töltőállomásokat aszerint, hogy épp nyitva, vagy zárva van-e, illetve van-e egyáltalán nyitvatartási információ.

töltőállomás nyitva

A töltőállomásról elérhető nyitvatartási információ és jelenleg nyitva is van.

A töltőállomás jelenleg zárva van.

A töltőállomáshoz nem áll rendelkezésre nyitvatartási információ.

Részletes információk a töltőállomásról

Az egyes ikonokra kattintva a töltőállomásról rendelkezésre álló alapvető információk jelennek meg, mint pl. cím, nyitva tartás, elérhetőség, üzemeltető és beszállító információk, valamint az állomáson elérhető töltők típusai. Azaz személy-gépjárműveket (350 illetve 700 bar nyomáson), vagy buszokat (350 bar) lehet-e tölteni az adott helyen.

Alkalmazás linkek

Két gomb segíti a gyors navigálást. Az egyik a Waze, a másik a Google Maps térkép alkalmazást nyitja meg. Ennek feltétele, hogy az eszközön ez engedélyezve van, illetve megfelelően be vannak állítva az alapértelmezett programok.

Ha valakinek bármilyen konstruktív ötlete van az oldal funkcióival kapcsolatban, illetve van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok, írjátok meg nekem. Igyekszem eleget tenni a kéréseknek.

Molnár Gábor

Sajnos még nincs egyetlen hozzászólás sem. Legyél Te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz látható a hozzászólásban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .